Események

Lovas Község Önkormányzata szeretettel meghívja a 2017. november 10-én (péntek) megrendezésre kerülő Márton napi vigasságra. Helyszín: faluház nagyterme.
Lovas, Fő utca 8.
Közönségtalálkozó lesz lovason a faluház nagytermében november 2-án (csütörtök) 18.00 órától. Vendégeink: Iváncsik Gergő és Gulyás Péter Riporter: Szendi Péter A rendezvényre a belépés díjtalan, a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.
Lovas, Fő utca 8.
Településképi Arculati Kézikönyv és Településképi Rendelet Készítése Tájékoztatom a lakosságot, hogy Lovas Község Önkormányzata megkezdte a település területére vonatkozó településarculati kézikönyv és a településképi rendelet elkészítését. A témában tájékoztató fórumot tart Bogdán László főépítész 2017. november 2-án 14 órakor a Faluházban (Lovas, Fő u. 8.).
Lovas, Fő utca 8.
Meghívó Szeretettel hívunk és várunk mindenkit az Alsóörs-Lovasi Református Társegyházközség nevében a reformáció 500. évfordulója alkalmából tartandó úrvacsorás, ünnepi istentiszteletre, 2017. október 31-én 18 órára a Lovasi Református Templomba.
A Lovas Jövőjéért Egyesület szeretettel vár minden gyermeket és felnőttet az immár hagyománynak számító rendezvényen 2017. október 29. (vasárnap) 16 órakor. Helyszín: A lovasi közösségi tér (faluház udvara). Rossz idő esetén a faluház nagyterme.
Lovas, Fő utca 8.