Események

A „Társasjáték Délután” célja a rendezvényre érkező emberek, családok szórakoztatása társasjátékok játszatása révén. Küldetésünk, hogy a családok megismerjék a modern társasjátékok világát, túllépve a Gazdálkodj Okosan! és az Activity ingerszegény kínálatán.
Január közepétől, két hónapon keresztül, a már megszokott, színvonalas előadássorozatok lesznek a településen. Az elmúlt években hatalmas érdeklődés kísérte a Lovasi estéket, gyaníthatóan most sem lesz ez másképp.
2017. december 23. – 2018. január 1. A hagyományoknak megfelelően a szervezők ismét hívják és várják Önöket, töltsünk el kellemesen, békességben néhány órát, az év végén és az újév kezdetén, Lovason. Reméljük, hogy hozzájárulhatunk békés, boldog ünneplésükhöz és egy örömökkel teli újév kezdetéhez.
Kedves Gyerekek, Szülők, Nagyszülők! Lovas Község Önkormányzatának szervezésében szeretettel hívunk és várunk a 2017. évi Mikulás rendezvényre! Időpont: 2017. december 9. (szombat) 15.00 óra. Helyszín: faluház nagyterme. Ha kíváncsiak vagytok a Mikulásra, akkor gyertek el! Mindenkit szeretettel várunk!
Lovas, Fő utca 8.
M e g h í v ó Szépkorúak köszöntése Szeretettel várunk minden 62 éven felüli lovasi lakost és párját 2017. november 30-án, csütörtökön, 17.00 órakor a faluház nagytermében tartandó ünnepségre. Kérjük, jöjjenek el, hadd lássuk vendégül és köszöntsük Önöket nagy tisztelettel.
Lovas, Fő utca 8.