Lovas jövőképe kérdőív

2022. 10. 12.

Tisztelt lovasi Lakosok és Ingatlantulajdonosok!

Béres Luca, Gátfalvi Eszter és Tóth Kincső, végzős építészmérnök hallgatók vagyunk. Madarasi Rita főépítész és Sárdi Máté alpolgármester kezdeményezésére elindult egy településfejlesztési koncepció kidolgozása, ebbe a folyamatba kapcsolódtunk be mi is. 

Kutatásunkban a Balaton-felvidék, és szűkebben Lovas múltját, jelenét és lehetséges jövőképeit vizsgáljuk, azt, hogy milyen változások zajlanak éppen. Ezzel a formmal közös ötletelésre invitáljuk Önt, amelyben egy ideális jövőt tervezünk Lovasnak! Az Önök segítségével szeretnénk megtalálni, hogy építészként hogyan tudjuk támogatni közösségüket a céljaik elérésében.

A kutatáshoz készített kérdőív az alábbi linken érhető el: Lovas jövőképe kérdőív. Kérjük, hogy október 20-ig töltse ki a formot!

Szeretnénk személyesen is beszélgetni Önökkel Lovas helyzetéről, jövőjéről és kikérni szóban is az Ön véleményét ezzel kapcsolatban.

Október 21-én pénteken 10:00 és 14:00 óra között a Polgármesteri Hivatalban szeretettel várjuk Önöket egy személyes beszélgetésre!

Köszönjük!

Luca, Eszter, Kincső